The Hidden Christmas Gem

uniek christmas

Unique event – experience the real luxury of craftsmanship

Hoe mooi is het als je deze dagen nog bijzonderder kunt maken met prachtige producten uit de regio, stijlvol en elegant, echte Dutch designs, stuk voor stuk uniek en bijzonder. Om deze passie te delen organiseert Atelier By O samen met Ninon, Mister 7, Particolare, Anton Kleermaker en Nora een prachtig event op 11 en 12 December in Enschede.

Over de designers:

Atelier by O – Op maat gemaakte kleding de zakelijke, maar ook moderne modieuze vrouw die kwaliteit en stijlvolle fashion waardeert.

Ninon – Handgemaakte tassen met een unieke design en uitmuntende kwaliteit

Mister 7 – Selecteert exclusieve ambachtelijke producten om zo doelgericht de innerlijke waarde van mannen maximaal tot hun recht te laten komen

Particolare – Maakt exclusieve interieur items voor veel mooie interieurwinkels in Nederland en Frankrijk van home- en kitchen accessoires tot plaids, poefs en loungestoelen

Anton Kleermaker – Is gespecialiseerd in het maken van kostuums, overhemden en vlinderdassen voor mannen. Alles van hoge kwaliteit, mooie designs en uitsluitend van de meest prachtige stoffen.

Nora – De meest bijzondere sieraden van goud en zilver gecombineerd met natuurlijke elementen

Onder het genot van een hapje, een drankje en een heerlijke kerstsfeer kijken wij er naar uit om je kennis te laten maken met alle bijzondere producten en de ondernemers. Een mooie gelegenheid om bijzondere kerstinkopen te doen.

Tot 11 en 12 december,

Nora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.