Hey en welkom op de contact pagina,

Via deze pagina vertel ik je hoe je het beste met mij in contact kunt komen. Ik ben benieuwd naar je vragen en hoop je hierbij te kunnen helpen.

Wil je graag per mail in contact komen, stuur dan een bericht naar info@norajewels.nl en ik zal je zo spoedig mogelijk beantwoorden.
Uiteraard kun je mij ook bellen of een bericht sturen via Whatsapp. Dit kan via het nummer 06-4876 4295.

Liefs, Nora.

 

 

 

Omdat je graag wil laten weten dat je met vol vertrouwen in mijn digitale winkel kunt winkelen ben ik aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Voor de formaliteit moet ik je op de hoogte stellen van de volgende de rechten die je hebt middels de onderstaande tekst.

 

Klantenservice

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar: info@norajewels.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken
en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.