WE ARE OPEN

YEAH! na hard werken is het dan eindelijk zo ver, de nieuwe Nora Jewels webshop is officieel geopend. Met trots veel trots hebben we op 1 oktober de vernieuwde webshop inclusief nieuwe naam en logo de shop heropend voor jullie. Natuurlijk blijft het concept het zelfde net als de kwaliteit en creativiteit. Naast een nieuwe shop zijn er ook collecties bijgekomen. Persoonlijk ben ik helemaal verliefd op de nieuwe Queen collectie. De gouden Queen Anne choker zit sinds het ontwerp proces van de collectie al in mijn persoonlijke collectie. Het liefst draag ik het in layer afwisselend met nog meer leuke fijne gouden kettinkjes.
Naast de naamsverandering is ook de rechtsvorm veranderd. Nora Jewels is nu een merk van Business 55 Vof. De reden voor een vof is de komst van team versterking voor meer teamwork en betere service. Ik ben dan ook erg blij dat het runner van het imperium niet meer alleen op mijn schouders rust zodat er meer ruimte is voor nieuwe ontwerpen, gave collectie shoots en nog veel meer leuke ideeën.
We zijn erg benieuwd naar jullie reacties op de vernieuwde shop omgeving, experience en de nieuwe naam. Zoals altijd horen we graag jullie advies en wensen zodat we je nog beter kunnen helpen bij het vinden van jouw natural element in je sieraden collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.